Ons onderscheidende Young Talent Program voor graduates is er op gericht om de volgende generatie leiders en professionals binnen de financiële sector te trainen en te coachen. Bij Mploy Associates gaan we daarbij tot het uiterste om binnen 24 maanden jouw kennis en skills maximaal te ontwikkelen. Jouw droomcarrière vormt de basis voor het vinden van een uitdagende opdracht bij één van onze gerenommeerde opdrachtgevers. Zo’n 4 dagen per week ben je bij deze opdrachtgever bezig om het beste uit jezelf en je omgeving te halen. Dit onder de gezamenlijke begeleiding vanuit Mploy Associates en de opdrachtgever.

Naast deze 4 dagen werk je 1 dag per week in-house bij Mploy Associates waar je samen met jouw Young Talent Team een gepersonaliseerd coachings- en trainingsprogramma volgt. Om jou verder klaar te stomen als high-end professional of manager zal je daarbij met jouw YT Team ook een aantal pro-deo projecten uitvoeren voor maatschappelijk relevante NGO’s. Je kan hierbij denken aan het voorspellen van humanitaire rampen of het identificeren van risicofactoren voor bepaalde ziekten. Op deze manier streven wij ernaar om jouw talent en beschikbare tijd optimaal te benutten: voor jezelf, de opdrachtgever en de wereld om ons heen.

Het uiteindelijke doel van het Young Talent Program is jouw ontwikkeling te accelereren om na 24 maanden klaar te zijn voor de gewenste carrièrestap bij de opdrachtgever: als high-end senior specialist of manager. Zodanig dat je tot de top van de markt blijft behoren.

In het kort:

  • Uitstekend salaris, prestatiebonus en secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • OV-kaart van de zaak;
  • 4 dagen per week werkzaam bij één van onze gerenommeerde opdrachtgevers;
  • 1 dag per week in-house met gepersonaliseerde en professionele coaching en training;
  • Pro-deo YT projecten bij maatschappelijk relevante NGO’s;
  • Mogelijkheid tot volgen van relevante post-doctorale opleidingen als FRM, AAG, RA, CFA;
  • Mogelijkheid om na het succesvol afronden van het YTP de volgende carrièrestap te maken bij de opdrachtgever.

Word je enthousiast en ben je een ambitieus talent met een (bijna) afgeronde HBO of WO opleiding? Kom dan onze Young Talent Teams versterken en stuur je CV naar youngtalent@mployassociates.com. Naast afgestudeerden van kwantitatieve, financiële en economische opleidingen staan we ook altijd open voor gemotiveerde top-studenten van andere opleidingen: met echt talent maken we graag kennis.