young talent program

klaar om je carrière een boost te geven?

Ons onderscheidende Young Talent Program voor starters is gericht op het opleiden en coachen van de volgende generatie leiders en professionals binnen de financiële sector. Bij Mploy Associates zullen we je kennis en vaardigheden binnen 24 maanden maximaal ontwikkelen. Jouw droomcarrière vormt de basis voor het vinden van een uitdagende opdracht bij één van onze gerenommeerde opdrachtgevers.

Het doel van het Young Talent Program is om je ontwikkeling te versnellen, zodat je klaar staat ​​voor de gewenste carrièrestap bij de opdrachtgever als high end senior specialist of manager. Dit is een uitdaging die je samen met ons, de opdrachtgever en andere Young Talents in je team aangaat. We garanderen een hoog niveau van expertise in zowel opleiding als werkomgeving.

Trainingsprogramma

Naast werken voor onze opdrachtgevers ben je één dag in de week bij ons op kantoor waar je samen met jouw Young Talent Team een ​​persoonlijk coaching- en trainingsprogramma volgt. Ons trainingsprogramma duurt 24 maanden. In deze maanden werken we zowel aan je persoonlijke, professionele en technische vaardigheden.

Meer weten over het trainingsprogramma?
Laat onderaan de pagina je e-mailadres achter en onze recruiters geven je meer informatie over ons Young Talent Program.

wat te verwachten?

 • Persoonlijke ontwikkeling
  Leer hoe je je eigen merkidentiteit kan uitdragen, je energie kunt managen en die presentatie kunt geven waar iedereen van omvalt. Wij ontwikkelen je persoonlijke eigenschappen naar ongekende hoogten.
  d
 • Professionele ontwikkeling
  Leer alle soft skills die nodig zijn om jouw rol binnen een team zo goed mogelijk uit te voeren. Wij helpen je een natuurlijke leider te worden in een corporate werkomgeving.
  d
 • Technische training
  Je ontwikkelt ook je technische vaardigheden en zal meer leren over Python, SAS, SQL, Basel IV en andere relevante skills om de beste te worden in jouw vakgebied.
young talent posities
We bieden de volgende vier tracks aan in ons Young Talent Program

Young Talent quant modeller

Als quant modeller ondersteun je de besluitvorming van onze klanten door kwantitatieve modellen te ontwikkelen en te onderhouden. Ook kun je uit de voeten met talen als R of C#.

 

young talent data expert

Als data expert ontwikkel je jezelf technisch door het verzamelen, begrijpen en analyseren van patronen in grote financiële datasets.

young talent finance EXPERT

Als finance expert help je onze klanten om financiële processen te automatiseren en resultaten te interpreteren. Je helpt ervoor te zorgen dat onze klanten hun financiële doelen bereiken.

young talent data manager

Als data manager houd je toezicht op de verschillende datastromen van onze klant en ben je verantwoordelijk voor het zo efficiënt organiseren, opslaan en analyseren van gegevens.

your Talent
our focus

Hoe kunnen we je helpen?