young talent program

klaar om je carrière een boost te geven?

Ons onderscheidende Young Talent Program voor afgestudeerden is gericht op het opleiden en coachen van de volgende generatie leiders en professionals binnen de financiële sector. Bij Mploy Associates ontwikkelen we je kennis en vaardigheden maximaal binnen 24 maanden. Jouw droomcarrière vormt de basis voor het vinden van een uitdagende opdracht bij één van onze gerenommeerde opdrachtgevers.

Het uiteindelijke doel van het Young Talent Program is om je ontwikkeling te versnellen om klaar te staan ​​voor de gewenste carrièrestap bij de opdrachtgever als high-end senior specialist of manager. Dit is een uitdaging die je samen met ons, de opdrachtgever en andere Young Talents in je team start. We garanderen een hoog niveau van expertise in zowel opleiding als werkomgeving.

Training programma

Naast werken voor onze opdrachtgevers werk je 1 dag in de week in huis bij Mploy Associates waar je samen met je Young Talent Team een ​​persoonlijk coaching- en trainingsprogramma volgt. Ons trainingsprogramma duurt 24 maanden. In deze maanden werken we zowel aan je persoonlijke vaardigheden als aan je technische vaardigheden.

Meer weten over het trainingsprogramma?

Laat onderaan de pagina je e-mailadres achter en onze recruiters geven je meer informatie over ons trainingsprogramma.

MODULE voorbeelden

 • Business ontwikkeling
  Ontwikkel een professioneel karakter met de juiste tools om te navigeren in verschillende zakelijke omgevingen.

 • Persoonlijke ontwikkeling
  Leer hoe je je eigen merkidentiteit kan dragen, je energie kunt beheersen en de presentatie kunt geven die jouw manager zich zeker zal herinneren. Ontwikkel je persoonlijke vaardigheden naar een hoger niveau!

 • Technische training
  Je ontwikkelt ook je technische vaardigheden en kunt meer leren over Python, SAS, SQL, Basel IV en nog veel meer!

 

 • Time Management
  Leer hoe je tijd en energie efficiënt kunt verdelen. Welke aanpak werkt voor, wat zijn de verschillende methoden. De voordelen van het ontwikkelen van een agile workflow en nog veel meer onderwerpen.

young talent posities

We bieden de volgende vier tracks aan in ons Young Talent Program:

Young Talent quant modeller

Ga jij ervoor zorgen dat onze klanten weloverwogen, data gedreven beslissingen nemen? Ben je overtuigd dat data modellen essentieel zijn voor banken en verzekeraars?

 

young talent data expert

Wil je het verhaal achter grote hoeveelheden data weten en uitvogelen? En vind je ook dat data de kern vormt van het huidige financiële systeem?

young talent finance

Bent je er ook van overtuigd dat handmatige repetitieve acties anders moeten gebeuren? En vindt je de dag leuker als je financiële processen kunt automatiseren?

young talent data manager

Werk je graag met datastromen terwijl je dataprocessen coördineert en faciliteert? Krijg je energie van stakeholder management?

jouw Talent
onze focus

Hoe kunnen we je helpen?