Voor de beste professionals hebben wij de mooiste uitdagingen. Kom werken bij Mploy Associates. Wij hebben elke maand plek voor graduates voor het Young Talent Program en PhD’ers voor het Professional Development Program. Verder staan wij er ook altijd voor open om nieuwe sales en recruitment helden te ontmoeten. Zie hieronder een overzicht van de openstaande posities.

Junior Accountmanager

Ben jij net afgestudeerd en ben jij van plan om het salestalent van Nederland te worden? Wil jij daarnaast jouw ambities waar maken en neem jij graag verantwoordelijkheid voor wat je zegt? Dan willen we graag met je kennismaken om te kijken of je ons team kan komen versterken als Junior Accountmanager.

Young Talent Quant Modelling

Heb jij het lef om ervoor te zorgen dat onze klanten weloverwogen, data gedreven beslissingen nemen? En zie jij in dat modellen essentieel zijn voor het voortbestaan van banken en verzekeraars? Dan is ons Young Talent Program Quant Modelling iets voor jou!

Young Talent Finance

Ben jij er ook van overtuigd dat handmatig rapporteren en repeterende handelingen uitvoeren anders kan? En dat het jouw dag interessanter maakt wanneer jij financiële processen kan automatiseren? Dan is ons Young Talent Program Finance iets voor jou!

Young Talent Data Management

Vind je het leuk om te werken met grote datastromen, maar wil je tegelijkertijd ook dataprocessen coördineren en faciliteren en je bezig houden met stakeholdermanagement? Dan is ons Young Talent Program iets voor jou!

Young Talent Data Expert

Houd jij van de uitdaging om orde te scheppen in grote hoeveelheden data? En zie jij in dat data de motor vormt van het huidige financiële systeem? Dan is het Young Talent Program Data Expert iets voor jou!

Video Creative | Parttime

Ben jij elke dag bezig met filmen, vloggen en het editen van video’s? Wil jij naast je studie relevante werkervaring opdoen? Dan is deze bijbaan als Video Creative je op het lijf geschreven, lees snel verder!

Accountmanager

Sta jij bekend als degene die zand kan verkopen in de woestijn? Ga jij daarnaast voor state-of-the-art en neem jij graag verantwoordelijkheid voor wat je zegt? Dan willen we graag met je kennismaken om te kijken of je ons team kunt komen versterken als Accountmanager.

Student Ambassadeur

Op zoek naar wat extra borrelgeld? Heb jij een groot studentennetwerk? En weet jij mensen te enthousiasmeren? Dan maken we graag met jou kennis om de rol van Student Ambassadeur verder te bespreken.

Stagiair(e) IT / App Development

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage op het gebied van software- en appdevelopment? Ben je enorm gemotiveerd om een mooie applicatie verder te ontwikkelen?  Werk je graag met jonge ambitieuze mensen? Kom dan ons team versterken als stagiair(e) IT / App Development.

Talent Recruiter

Weet jij precies in te schatten waar iemand energie van krijgt? Werk je graag met jonge ambitieuze mensen? Ben je gestructureerd en niet bang om de telefoon te pakken? Dan is de functie van Talent Recruiter je op het lijf geschreven, lees snel verder!