Voor de beste professionals hebben wij de mooiste uitdagingen. Kom werken bij Mploy Associates. Wij hebben altijd plek voor graduates en sales en recruitment helden. Zie hieronder een overzicht van de openstaande posities.

Accountmanager

Sta jij bekend als degene die zand kan verkopen in de woestijn? Ga jij daarnaast voor state-of-the-art en neem jij graag verantwoordelijkheid voor wat je zegt? Dan willen we graag met je kennismaken om te kijken of je ons team kunt komen versterken als Accountmanager.

Young Talent Data Scientist

Wil jij werken met de nieuwste tools en technieken? Wil jij je bezighouden met het creëren van nieuwe inzichten met behulp van (big) data? Dan zou instromen binnen ons Young Talent Program als Data Scientist je ideale eerste carrière move kunnen zijn!

Young Talent Data Management

Word jij enthousiast van het managen van data? Ben jij niet bang om op mensen af te stappen? Dan zou deze functie van Data Manager binnen ons Young Talent Program zomaar de perfecte uitdaging voor je kunnen zijn!

Student Ambassadeur

Op zoek naar wat extra borrelgeld? Heb jij een groot studentennetwerk? En weet jij mensen te enthousiasmeren? Dan maken we graag met jou kennis om de rol van Student Ambassadeur verder te bespreken.

Medewerker Marketing & Operations | Parttime

Wil jij naast je studie relevante werkervaring opdoen? Ben je gestructureerd, creatief en een echte pietje precies? Heb je daarnaast vaak 1 tot 3 uur over per dag? Dan is deze bijbaan als Medewerker Marketing & Operations je op het lijf geschreven, lees snel verder!

Young Talent Finance Analytics

Word jij enthousiast van het toepassen van de state-of-the-art machine learning technieken in een finance omgeving? Dan zou jij als quant één van de mooiste functies kunnen gaan bekleden: Quantitative Finance Analyst binnen ons Young Talent Program. For English press here.

Stagiair(e) IT / App Development

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage op het gebied van software- en appdevelopment? Ben je enorm gemotiveerd om een mooie applicatie verder te ontwikkelen?  Werk je graag met jonge ambitieuze mensen? Kom dan ons team versterken als stagiair(e) IT / App Development.

Stagiair(e) Marketing en Communicatie

Ben jij op zoek naar een mooie stage binnen het marketing- of communicatievak? Ben je enorm gemotiveerd om een sterk merk verder uit te bouwen?  Werk je graag met jonge ambitieuze mensen? Kom dan ons team versterken als stagiair(e) Marketing en Communicatie.

Young Talent Model Validation Insurance

Ben jij geboren met een kritische geest? Wil jij een verzekeraar tot in detail begrijpen en deins je niet terug voor ingewikkelde formules? Maak dan kennis met deze unieke functie: Model Validator Insurance binnen ons Young Talent Program.

Talent Recruiter

Weet jij precies in te schatten waar iemand energie van krijgt? Werk je graag met jonge ambitieuze mensen? Ben je gestructureerd en niet bang om de telefoon te pakken? Dan is de functie van Talent Recruiter je op het lijf geschreven, lees snel verder!

Young Talent Risk Management Banking

Wil jij je kwantitatieve skills combineren met het continu in gesprek zijn met mensen? Dan zou deze functie van Young Talent Riskmanagement maar zo de gedroomde start van je carrière kunnen zijn!

Young Talent Machine Learning

Wil jij werken met de nieuwste tools en technieken? Wil jij je bezighouden met het creëren van nieuwe inzichten met behulp van (big) data? Dan zou instromen binnen ons Young Talent Program als Machine Learning Modeller je ideale eerste carrière move kunnen zijn!

Young Talent Finance & Change

Ben jij goed met cijfers en durf jij een uitdaging aan te gaan binnen een sterk veranderende omgeving? Ben jij daarnaast proactief en krijg je energie van samenwerken? Dan zou deze functie van Young Talent Finance & Change maar zo je ideale startersbaan kunnen zijn!

Young Talent Data Expert

Word jij enthousiast van grote hoeveelheden data en risicomodellen? Ben jij niet bang om op mensen af te stappen? Dan zou deze functie van Data Expert binnen ons Young Talent Program zomaar de perfecte uitdaging voor je kunnen zijn!

Talent Recruiter | Parttime

Wil jij naast je studie relevante recruitment ervaring opdoen? Ben je gestructureerd en niet bang om de telefoon te pakken? Dan is deze bijbaan als Talent Recruiter je op het lijf geschreven, lees snel verder!

Recruiter

Ben jij een goede luisteraar en stel je scherpe vragen? Werk je graag met high-end professionals? Ben je gestructureerd en niet bang om de telefoon te pakken? Dan is de functie van Recruiter je op het lijf geschreven, lees snel verder!