Voor de beste professionals hebben wij de mooiste uitdagingen. Kom werken bij Mploy Associates. Wij hebben elke maand plek voor graduates voor het Young Talent Program en PhD’ers voor het Professional Development Program. Verder staan wij er ook altijd voor open om nieuwe sales en recruitment helden te ontmoeten. Zie hieronder een overzicht van de openstaande posities.

Talent Manager

Dat de toekomst van jong talent in jouw handen ligt, schrikt jou niet af. Sterker nog, daar word jij alleen maar gemotiveerder van. Jij weet precies wat het jonge talent van nu nodig heeft. En nee, dat is geen Insta afkickcursus maar iemand die hen kan motiveren voor de júíste dingen.

Junior Account Manager

Hét salestalent van Nederland, die titel spreekt je aan. Haalbaar? Wie weet. Wat wel vaststaat is dat jij er helemaal voor gaat om je ambities waar te maken. En dat je verantwoordelijkheid neemt voor wat je zegt, want: een man (of vrouw) een man (of vrouw) een woord een woord.

Young Talent Quant Modelling

Heb jij het lef om ervoor te zorgen dat onze klanten weloverwogen, data gedreven beslissingen nemen? En zie jij in dat modellen essentieel zijn voor het voortbestaan van banken en verzekeraars? Dan is ons Young Talent Program Quant Modelling iets voor jou!

Young Talent Finance

Ben jij er ook van overtuigd dat handmatig rapporteren en repeterende handelingen uitvoeren anders kan? En dat het jouw dag interessanter maakt wanneer jij financiële processen kan automatiseren? Dan is ons Young Talent Program Finance iets voor jou!

Young Talent Data Management

Vind je het leuk om te werken met grote datastromen, maar wil je tegelijkertijd ook dataprocessen coördineren en faciliteren en je bezig houden met stakeholdermanagement? Dan is ons Young Talent Program iets voor jou!

Young Talent Data Expert

Houd jij van de uitdaging om orde te scheppen in grote hoeveelheden data? En zie jij in dat data de motor vormt van het huidige financiële systeem? Dan is het Young Talent Program Data Expert iets voor jou!

Account Manager

Jij bent degene die zand kan verkopen in de woestijn, toch? En degene die verantwoordelijkheid neemt voor wat je zegt, want: een man (of vrouw) een man (of vrouw) een woord een woord. Nou, dan ben jij dé Account Manager die wij zoeken.

Talent Recruiter

De algemene uitspraak dat millennials bellen awkward vinden is voor jou niet van toepassing. Want jij bent niet bang om de telefoon op te pakken. Ook weet jij precies in te schatten waar iemand energie van krijgt. En die dingen combineer je het liefst in een team van jonge en ambitieuze mensen.