post phd program

klaar om je academische skills in te zetten?

Ons Post PhD-programma is erop gericht om jouw academische carrière om te scholen naar een zakelijke carrière. Wat dat betekent? We focussen op jouw kennis en vaardigheden en we tillen deze binnen 12 maanden naar een hoger niveau. En dat doen we sámen. 

Jouw droomcarrière vormt de basis voor het vinden van een uitdagende opdracht bij één van onze opdrachtgevers. De meeste dagen werk je op het kantoor van onze klant, onder de gezamenlijke supervisie van ons en de klant. Om de twee weken werk je een dag bij ons op kantoor (met geweldige collega’s) om verschillende trainingen te volgen.

Om je verder voor te bereiden als high-end professional, voer je ook een aantal projecten uit voor NGO’s met andere consultants. Je kunt hierbij denken aan het voorspellen van humanitaire rampen of het identificeren van risicofactoren voor bepaalde ziekten. Zo geven we niet alleen jouw beleving een boost, maar zorgen we ook voor de wereld om ons heen. Een echte win-win. 

Het doel van het Post PhD Programma is om je ontwikkeling te versnellen door je academische vaardigheden in te zetten en je zo voor te bereiden op je gewenste carrièrestap bij de opdrachtgever.

Training programma

Naast het werken voor onze klanten werk je 1 dag om de week bij ons op kantoor waar je samen met je Post PhD Team een ​​persoonlijk coaching- en trainingsprogramma volgt.

Ons trainingsprogramma duurt 12 maanden. In deze maanden werken we zowel aan je persoonlijke vaardigheden als aan je technologische vaardigheden.

Meer weten over het trainingsprogramma? Laat hieronder je e-mailadres achter! Onze recruiters geven je dan zo snel mogelijk meer informatie over ons trainingsprogramma.

MODULE voorbeelden

 • Zakelijke ontwikkeling
  Word die professional. Ontwikkel een professioneel karakter en beschik over verschillende tools om te kunnen navigeren in verschillende zakelijke omgevingen.

 • Persoonlijke ontwikkeling
  Geef die presentatie die je manager zich zeker zal herinneren. Leer hoe je jezelf kunt presenteren (offline en online) en hoe je jouw energie de baas kunt zijn. Ontwikkel je persoonlijke vaardigheden naar een hoger niveau!

 • Technische training
  Word een master in elke programmeertaal die je wilt. Ontwikkel je technische vaardigheden op alle vlakken. Leer over Python, SAS, SQL, Basel IV en nog veel meer!

 • Tijds management

  We hebben dit tegenwoordig allemaal nodig. Leer hoe je tijd en energie efficiënt kunt verdelen. Wat werkt voor jou en je projecten? En wat zijn de verschillende methoden die u kunt gebruiken? Je leert de voordelen van het ontwikkelen van een flexibele workflow en nog veel meer onderwerpen.

POST PHD posities

We bieden de volgende vier tracks aan in ons Post PhD Program:

Post PHD quant modeLler

Jij ziet dat modellen essentieel zijn voor het voortbestaan van banken en verzekeraars. En je zorgt ervoor dat onze klanten weloverwogen, data gedreven beslissingen nemen.

Post PHD data expert

Zie je dat data de kern vormen van het huidige financiële systeem? En wil je het verhaal achter grote hoeveelheden data weten? Dan is dit de Post PHD-functie voor jou.

JOUW Talent
onze focus

Hoe kunnen we je helpen?