over mploy associates

hoe het

begon in
mei, 2018

In 2018 deelden Rens Kok en Arald de Wilde, de oprichters van Mploy Associates, een visie om de ​​nieuwe generatie leiders en jonge professionals in de data, finance en risk industrie te begeleiden. En zo gezegd, zo gedaan, want vanuit die visie is een start-up ontstaan. Een start-up ​​die zich identificeert als een talent focused consultancy.

Vanaf toen bouwde Mploy Associates voort op die visie om de beste talent gerichte programma’s en consultancy services aan te bieden. Erkend door gerenommeerde klanten en afgestudeerden met een hoog potentieel, groeien we snel en hebben we ondertussen meer dan 50 collega’s die deze visie delen.

Wat doet

Mploy Associates?

Mploy Associates heeft verschillende succesvolle methodes voor het oplossen van interim- en adviesvraagstukken. We bieden een groot netwerk van interim-professionals en exclusieve talent programs om het beste talent te ontwikkelen en we garanderen dit talent in projecten bij onze klanten in de financiële sector. Wij zijn gespecialiseerd in data, finance en risk. Ben je zelf een afgestudeerde (en beschouw je jezelf als high-potential)? Klik dan op onderstaande button en ontdek meer over onze onderscheidende Talent Programs!

maar Waarom 

doen we dit?

Een wereld waarin talent de toekomstgerichte oplossingen teweeg brengt dankzij onze talent focused trainingsprogramma’s, is onze toekomst visie. Het is daarom onze missie om ervoor te zorgen dat we de beste Talent Programs aanbieden aan onze Young Talents. Zo zorgen we ervoor dat onze klanten toekomstgerichte verbeteringen aanbrengen in onze sector. En zo tillen we de manier waarop talent hun carrière opbouwt,  naar een hoger niveau.

Meet our team   Meet our team   Meet our team   Meet our team 

hoe dragen we ons steentje bij?

Elk jaar voeren onze consultants een aantal pro bono NGO-projecten uit. We doen dit omdat we het belangrijk vinden om onze vaardigheden en kennis te delen met de omgeving waarin we werken. Onlangs hebben we War Child geadviseerd over hun financieringsstrategie met behulp van de modernste prognosemethoden. Andere voorbeelden zijn het voorspellen van humanitaire rampen of het identificeren van risicofactoren voor bepaalde ziekten. Klik op onderstaande button en ontdek meer over onze onderscheidende Talent Programma’s.

ontdek de
mogelijkheden