over mploy associates

Mploy Associates is een talent focused consultancy organisatie op het gebied van data, finance en risk. Wij zijn in 2018 opgericht om organisaties te helpen bij het ontwikkelen van succesvolle teams. Dit doen we door talent te verbinden, te ontwikkelen en te behouden voor onze opdrachtgevers. Waarom? Omdat we erin geloven dat investeren in talent de meest duurzame manier is om een succesvol team te bouwen. Dit noemen we een talentgerichte aanpak. Juist door deze aanpak zijn we continu in staat om high-end consultants aan te bieden op het gebied van data, finance en risk.

We zijn er trots op te kunnen zeggen dat we momenteel een gerenommeerd, internationaal gedreven organisatie zijn met meer dan 70 collega’s en klanten die dezelfde visie delen.

Wat doet

Mploy Associates?

Mploy Associates heeft verschillende succesvolle methodes voor het oplossen van interim- en adviesvraagstukken. We bieden een groot netwerk van interim professionals en exclusieve talent programs om het beste talent te ontwikkelen en in te zetten bij onze klanten in de financiële sector. Wij zijn gespecialiseerd in data, finance en risk. Ben je zelf een starter (en beschouw je jezelf als high potential)? Klik dan op onderstaande button en ontdek meer over onze onderscheidende Talent Programs.

maar Waarom 

doen we dit?

Wij doen dit omdat wij geloven in een talentgerichte aanpak als het gaat om de ontwikkeling van succesvolle teams. Wij laten zien dat investeren in talent de meest duurzame weg is naar een succesvol team. Ons toekomstbeeld is daarom ook een wereld waarin talent toekomstgerichte oplossingen teweeg brengt. Een wereld waarin talent door de juiste begeleiding maximaal wordt ontwikkelt op persoonlijk, professioneel en technisch niveau. Hierdoor bouwen we niet alleen succesvolle teams maar zorgen we ook voor blijvende impact.

Meet our team   Meet our team   Meet our team   Meet our team 

We are in it together

We vinden het belangrijk om onze vaardigheden en kennis te delen met de omgeving waar we in werken. Daarom voeren onze consultants elk jaar een aantal pro bono NGO-projecten uit om hun kennis en expertise te delen. Onlangs hebben we War Child geadviseerd over hun financieringsstrategie met behulp van de modernste prognosemethoden. Andere voorbeelden zijn het voorspellen van humanitaire rampen of het identificeren van risicofactoren voor bepaalde ziekten.

Vind jij het ook belangrijk om jouw skills en expertise breder in te zetten voor dit soort projecten? Lees dan meer over onze Talent Programs.

ontdek de
mogelijkheden