In een uitdagende arbeidsmarkt waar talent schaars is beschikt Mploy Associates over een aantal succesvolle tools voor het oplossen van interim en advisory vraagstukken. Ons track-record is een resultaat van ons grote netwerk van interim professionals, ons exclusieve Young Talent Program en onze kracht om complexe en uitdagende opdrachten tot in detail te begrijpen.

Voor zowel opdrachten op het gebied van data, finance als risk zijn wij in staat om gekwalificeerde en ervaren interimprofessionals te introduceren. Door continu te investeren in ons netwerk hebben we daarnaast de mogelijkheid om real-time inzicht te verschaffen in beschikbaarheid en vraag naar freelancers. We onderscheiden onszelf door actieve coaching, kennisdeling en actieve sturing op prestaties waar gewenst.

Naast het oplossen van interim en advisory vraagstukken nemen wij verantwoordelijkheid voor de volgende generatie leiders en professionals door middel van ons Young Talent Program (YTP). Hierbij bieden wij volledige ontzorging op het gebied van recruitment, coaching en opleiding van junior medewerkers. Daarnaast bieden wij onze Young Talents én opdrachtgevers de mogelijkheid om na het succesvol afronden van het YTP de volgende carrièrestap te maken bij de opdrachtgever.

Op basis van onze onderscheidende proposities zijn we trots om o.a. de volgende organisaties tot onze premium clients te mogen rekenen.

Geïnteresseerd in onze manier van werken? Neem dan contact met ons op voor een verdere introductie: +316 832 319 21  of info@mployassociates.com. We leggen graag uit waarom we nèt even anders zijn. Waarom we het nèt even beter doen.