onze interim pool

Interim professional

Bij Mploy Associates zijn we gespecialiseerd in het begeleiden van interim professionals bij uitdagende projecten op het gebied van data, finance en risk. Dagelijks worden wij door ons uitgebreide klantennetwerk binnen de financiële sector benaderd voor het invullen van interessante advies en interim functies.

Door ons vermogen om complexe en uitdagende opdrachten tot in detail te begrijpen, zijn wij de ideale partner om mee te sparren voor nieuwe grote projecten. In samenwerking met een team van onze interim professionals voeren wij regelmatig adviestrajecten uit waarbij wij onze verantwoordelijkheid nemen voor zowel de inhoud als de afgesproken deadlines. Zie hieronder een aantal recent opgeleverde projecten.

Ben jij een ervaren Interim Professional in het gebied van data, finance, of risico? Neem dan contact met ons op om meer te weten te komen over onze openstaande interim posities en de interessante mogelijkheden die we voor je hebben. Wie weet drinken we binnenkort samen een kop koffie!

GOED OM TE WETEN

Bent u een ervaren Interim Professional op het gebied van financiën, data of risk? Dan weet u dat deze dingen beslist relevant zijn. Wij bieden wij u de volgende voordelen:

  • Wij geven transparante en efficiënte acquisitie- en administratieprocessen

  • Wij zijn actief gericht op het vinden van opdrachten die aansluiten bij de wensen van onze interim professionals

  • We zijn NEN gecertificeerd en zorgen ervoor dat we volledig compliant zijn met GDPR, AVR en DBA.

Recente projecten

Sluit je aan bij onze INTERIM COMMUNITY

Agree with our privacy terms