onze interim services

Interim professional

Bij Mploy Associates zijn we gespecialiseerd in het begeleiden van Interim Professionals bij uitdagende projecten op het gebied van data, finance en risk. Dagelijks worden wij door ons uitgebreide klantennetwerk binnen de financiële sector benaderd voor het invullen van interessante advies en interim functies.

Door ons vermogen om complexe en uitdagende opdrachten tot in detail te begrijpen, zijn wij de ideale partner om mee te sparren voor nieuwe grote projecten. In samenwerking met een team van onze interim professionals voeren wij regelmatig multidisciplinaire projecten uit waarbij wij onze verantwoordelijkheid nemen voor zowel de inhoud als de afgesproken deadlines. Zie onderaan deze pagina een aantal recent opgeleverde projecten.

Ben jij een ervaren Interim Professional in het gebied van data, finance ofrisk? Neem dan contact met ons op om meer te weten te komen over onze openstaande interim posities en de interessante mogelijkheden die we voor je hebben. Wie weet drinken we binnenkort samen een kop koffie.

ons aanbod

Ben je een ervaren Interim Professional op het gebied van data, finance of risk? Dan komen we graag met je in contact om meer te vertellen over onze aanpak:

  • Wij maken gebruik van transparante en efficiënte acquisitie- en administratieprocessen;

  • Wij zijn actief gericht op het vinden van opdrachten die aansluiten bij jouw wensen

  • We zijn NEN gecertificeerd en zorgen ervoor dat we volledig compliant zijn met GDPR, AVR en DBA

  • We bieden je een transparant en eerlijk tarief
  • We faciliteren je in het maken van planningen en behalen van deadlines
  • We bieden je de mogelijkheid om gebruik te maken van professionele coaching en in te schrijven op onze technische ontwikkeltrajecten

Recente projecten

Sluit je aan bij onze INTERIM COMMUNITY

Agree with our privacy terms