Bij Mploy Associates zijn we gespecialiseerd in het inzetten van interim professionals op uitdagende opdrachten op het gebied van data, finance en risk. Vanuit ons uitgebreide netwerk binnen de financiële sector worden wij op dagbasis benaderd voor het invullen van interessante advisory en interimvraagstukken.

Door onze kracht om complexe en uitdagende opdrachten tot in detail te begrijpen zijn we niet alleen een sparringpartner van onze opdrachtgever maar ondersteunen we ook de door ons ingezette interim professionals daar waar nodig. In samenwerking met een team van onze interim professionals voeren we daarnaast regelmatig advisory trajecten uit waarbij Mploy Associates zowel inhoudelijk als projectmatig haar verantwoordelijkheid neemt. Zie hieronder een aantal recent uitgevoerde projecten.

Naast het leveren van kwalitatieve interimoplossingen aan onze opdrachtgevers vinden wij het belangrijk dat onze interim professionals optimaal worden ontzorgd. Naast transparante en efficiënte acquisitie- en administratieprocessen uit zich dat in onze actieve focus op opdrachten waar we tegemoet kunnen komen aan eventuele ontwikkelvoorkeuren van onze interim professionals. Hierbij zorgen we ervoor volledig  GDPR, AVR en DBA compliant te zijn.

Ben jij als interim professional op het gebied van data, finance of risk geïnteresseerd in onze manier van werken? Neem dan contact met ons op voor een verdere introductie: +316 832 319 21 of interim@mployassociates.com. We leggen graag uit waarom we nèt even anders zijn. Waarom we het nèt even beter doen.

Implementatie van ALM modellen

Voor een middelgrote retail en corporate bank heeft Mploy Associates een belangrijke rol gespeeld bij het sourcen van alle balansonderdelen naar het risk management systeem.

Solvency II berekeningen en rapportages

Voor het uitvoeren en automatiseren van Solvency II berekeningen hebben onze professionals een gebruiksvriendelijke en intuïtieve web-based applicatie ontwikkeld voor een internationale levensverzekeraar.